TEAM TELEURDEUGD BESTAAT UIT VIJF VRIJWILLIGERS MET EEN PASSIE VOOR FILM EN BEELD.


Warre Keuppens

Zijn gedrevenheid aan inspiratie en creativiteit zijn zijn grote kracht. Dit in combinatie met zijn achtergrond in film, fotografie en allerlei kunstvormen maakt van warre een zeer belangrijke spil in dit filmproject. Als student aan NARAFI te Brussel leerde hij de kunstjes en technieken van het filmen/monteren. Een goede teamplayer die zeer polyvalent te werk gaat en waar nodig niet zal aarzelen bij te sturen.

Arno De Facq

Student aan het NARAFI te Brussel. Zijn technische kennis van camera, geluid en montage zijn z’n grootste bijdrage tot het team. Arno heeft een achtergrond in animaties, typografie en VFX die een grote hulp zullen zijn bij post-productie. Met een oog voor detail en een hoofd gemaakt voor millimeterwerk haalt Arno de kleinste foutjes uit ons project om het beste resultaat mogelijk te bekomen.


Tom Gaublomme

Tom is de inspiratie voor dit project en heeft een onmiskenbaar grote rol in ons team. Naast het vertolken van de hoofdrol van Marius staat Tom in voor het scenario (waarvan hij een groot deel eigenhandig geschreven heeft),  locaties, muziek en een haast ontelbaar aantal andere benodigdheden om dit project tot een goed einde te brengen. Met een passie voor muziek staat Tom onder andere ook in voor het maken van de soundtrack.Alejandro Alvarez

Van jongs af aan gepassioneerd door muziek en beeld is Alejandro perfect uitgerust voor Teleurdeugd. Hij is een van de bedenkers van het concept en schreef mee aan het scenario. Alejandro is vooral verantwoordelijke voor regie en camera.

Giyes Herteleer

Op 6-jarige leeftijd is Giyes begonnen met acteren. Met veel ervaring in theater (Arca, Tinnenpot…) heeft hij later de overstap naar het acteren binnen film gezet. Begonnen met figuratie, edelfiguratie, videoclips en verscheidene kortfilms is hij nu als één van de hoofdrolspelers terechtgekomen in Teleurdeugd. Deze ervaring neemt hij mee naar de set. Ook Giyes schreef mee aan het scenario.

Sofie Blomme

Met haar onuitputtelijk doorzettingsvermogen en ervaring als festivalorganisator is Sofie de geknipte producer voor Teleurdeugd. Met het oog op doel zorgt ze ervoor dat we de juiste koers blijven houden. Buiten morele steun verzorgt ze onder andere ook onze financiën, website, persdossier, subsidiedossiers, Avant-première en algemene communicatie.

Nog meer weten? Bekijk dan zeker de reportage over Teleurdeugd!